Scroll down voor meer informatie
info@petersklussen.nl

070-3543186 / 06-48864049

TIPS & INFO
Hieronder vindt u antwoord op een aantal vragen en geven wij enkele tips.
Blijft u met vragen zitten aarzel dan geen moment en neem contact met ons op.Ik wil graag een offerte!

Uw offerte is maatwerk. Meestal komen wij langs om uw wensen te bespreken en het werk ter plaatse te bekijken. Onze offertes zijn kostenloos, vrijblijvend en dertig dagen geldig.

Werkt u tegen een aanneemsom of tegen een uurtarief?

Beide. De keuze is aan u.

Rekent u voorrijkosten?

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Ik verkoop mijn woning. Hoe vergroot ik mijn kansen?

Ook een woning slijt. Na jarenlange bewoning ziet uw huis er soms niet meer zo onberispelijk uit. Als u uw woning gaat verkopen dan is een kritische blik vaak geen overbodige luxe. Uw koper doet dat immers ook. Meestal volstaan kleine reparaties en het bijwerken van achterstallig onderhoud. Soms gaat het verder. Wij adviseren u graag en voeren de opfrisbeurt voor u uit. U verkoopt uw huis sneller en tegen een betere prijs.

Ik zoek een betrouwbare klusser!

Peter's Klussen is aangesloten bij de VLOK, de brancheorganisatie voor klusbedrijven. Het afsluiten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is onderdeel van het lidmaatschap. Ook heeft de VLOK een geschillencommissie die in samenwerking met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond tot stand is gekomen. Alle werkzaamheden worden gedaan onder de VLOK uitvoeringsvoorwaarden wat ondermeer betekent dat op het werk een jaar garantie wordt gegeven. Uw belangen zijn zo optimaal gewaarborgd.

Wat doet u allemaal?

Het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken, betegelen, schilderwerk, vloeren leggen, behangen, scheidingswanden plaatsen, gipsplafonds maken, timmerwerk, elektra, enz..., enz.... Neem eens een kijkje op de gerealiseerde PROJECTEN pagina.

Doet u ook kleine klussen?

Het is niet rendabel om naar u toe te komen om, bijvoorbeeld, één gordijnrail of één lamp op te hangen. Onze tip: verzamel een aantal kleine klusjes. Misschien samen met uw buren? Voor minimaal een halve werkdag komen wij graag bij u langs.